Rabu, Julai 27

teambuilding : setiap gamba mesti ade aku sebab blog ini aku yg punya..haha

-
ok, meh kita sambung balik cerita lapuk ini..hehe
ini aktiviti hari kedua, first ekspedisi ke jeram berembun dgn menaiki 4wheel
mmg mencabar yer, rase mcm nak tercampak keluar, yela budak ringan kn..hihi
tapi seronokkk gilak, gelakkan team2 lain yg kepala kena libas segala pokok kat hutan, tp bile aku toleh kepala ke dapan...papppp!!kepala aku lak terkena pokok buluh..adehhhh...mmg sodap!
-

baru nak memulakan perjalanan bersama kumpulan saikou!

excited kannnn...

ok, da penat..badan da sakit2...tp senyum is wajib..heee :p

sume suka gilak lepas dapat mandi air terjun yg sangat sejuk

suke3!

lenjunn...nak balik bertambah2 sejukk......

keluar je dari hutan, terus belasah durian..sedappp
kt kawasan tu mmg byk dusun terutama dusun durian..terliur je tgk..hehe





time ni suke2 lagi, bdan sakit sikit2 je..tgu lar pagi esok..hehe

minah ni suke sangat ni, masuk je bus trus tidur xsedar diri..heee
-
-
p/s: pengalaman yang sgt best, hope next time tercalon lg tuk g kursus camni..^^
-
-
-
.. myrah ..

2 ulasan: