Selasa, Julai 12

SABTU : mak nasihat supaya duduk rumah, tapi aku degil pergi merayap jugak..hehe

-
wah..tajuk nak panjang je kan..hehe
ni berkisar kan tentang kejadian pada hari sabtu yg menggemparkan seluruh malaysia..huhu
pasal ******..aku malas nk mention sbb aku XMINAT..huhu
on that day, ramai yg ckp, jgn keluar, duk je kt umah, jgn masuk KL
kalau nk bdating, dating je kt putrajaya, lgpun byk event time tu..
tp aku ni punya lar degil, siap booking tket on9 nk tgk transformers 3D kt mid, sdgkan kt alamanda ade je 3D..hehe
mula2 plan ngn mirul nak naik train je dr serdang tp xtau lar cane tibe2 kereta yg dipandu amirul tersampai kt highway MEX..hihi
time tu dlm pkul 11lbh kot, highway lengang je, masuk federal highway pon lengang gak..
rasa mcm aku da booking KL tu aku yg punya sbb xbyk kereta..hehe
tp bile masuk je jln Syed Putra, betol2 kt dpn mid valley tu, jln tutup la pulak..trus ktorg u turn then parking kt KTM Seputeh, naik lar train tuk ke next station yg kalau jln kaki, xsmpi 5minit bole sampai..hehe
-
muke org da lame xnaik train...hehe
-
-
masuk2 je mid valley, lg lar kosong, xramai org
lagi best, rasa mcm aku ngedate time weekdays pulak
sgt lengang ;)

transformers : dark of the moon
terbaikkk!! :D

ntah pape jela muke aku time ni..hihi..budak sblh tu poyo je lebih, jap g tdo..huh!!
-
-
tgh syiok berjalan2 kat mid, abg aku cll then marah sbb aku degil, pergi KL
bile da kena marah br la rasa xtenteram & takut..huhu
teringat2 kete kt seputeh tu, selamat ke tidak..
Alhamdulillah, xde pape, area mid tu pon aman je.. :)
-

muka budak xmatang..heheheh :p
-
-
p/s : mau terus hidup di negara yang aman...........
-
0
-
.. myrah ..

2 ulasan:

tat!n berkata...

mid valey selamat lagi,hee.

myrah berkata...

hehe..aah, lengang..sonokkk!