Rabu, Julai 13

masing2 akan menjadi tidak berapa betol bila suda ketemu :p

-
in lar keje budak berdua ni bile da berjumpa..dulu2 kalau amek gamba je mesti sorg buat muka macho, sorg lg buat muka comel2..skang??nan hadooooo.. :p
-
-
-
-
-
-
-

-


-
-
-
-
-
-
bila aku da cukup comel *prasan*, die lak muke excited

bile die buat muke come *jgn nk prasan*, aku lak terkeluar muke ntah pape..hihi

bile aku da senyum ikhlas, die lak mcm xikhlas sangattttttttttttt

bile die da senyum dgn keikhlasan, aku lak yg da muak nk bg senyuman ikhlas..haha

ni lagi satu xleh blah..hahahaha
-
dan akhirnyaaaa............
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


dapat gak gambar yang sempurna di mata.hihi
-
-
sempurna atau tidak, ini lar kami..yg tidak sempurna itu lar yg akan melengkap antara satu same lain..InsyaAllah.. ^^
-
-
p/s : xde benda nk update, tepek gmba jela..hehe
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: