Selasa, Julai 19

akhirnyaa tercalon gak utk pergi kursus tahun ni..wehoooo

-
program : kursus teambuilding : The Iseq Way
tempat : countryview recreation park, jeram besu, pahang
tarikh : 14-16 julai 2011
-
akhirnya, dapat gak aku g kursus tuk tahun ni..rekod kursus baru ade sehari, mane nak cari lagi 6 hari kan..ni dah pergi lg 3 hari so kena cari lagi 3 hari... ;)
-

dalam bus, otw ke raub pahang..duk sorang2 sbb cik erwina xdoooo
-
sampai2 trus g makan & dgr taklimat cket..lps solat terus masuk kelas tuk segmen yg pertama
kena lukis melukis tp nasib baik dalam group aku ada 2org yang tgn dorg smemangnya kreatif..hehe
-

ini lar 3 jejaka dalam group aku

aku ketua kumpulan time ni tp hanya sekadar menyibuk je, perhatikan anak buah buat keje..hihi :p

hampir siap.. ^^

saikou..! @ terbaikk! :D

ini baby cikut sy..hehe
kena jage dari hari pertama sampai last day..xbole rosak..time aku dpt mcm ni, time balik pon stil cmni..pandai kan aku jage anak aku ni..hahaha
-
-
p/s : next episode tuk aktiviti seterusnya ;)
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: