Isnin, Jun 13

setelah 2 bulan tidak bertemu, dapat juga kami ketemu akhirnyaaaaa..hehhee :p

-
bilakah : 10-12 jun 2011
dimanakah : negeri AMIRUL..hehe
-
hari ni aku stil bercuti, penat duk lame sangat dlm bus.
sebelum2 ni g jb 3jam lebih je, tp kali ni pergi balik 5 jam..gler kebas satu badan.. *ni yg mirul rasa tiap bulan time dtg sini* huhu
gerak kul2 pm, dkt kul7 pm br sampai..haiishhh
mlm tu just g makan then layan maharaja lawak..
-
utk hari sabtu, plan sebenar nak g rumah ema kt batu pahat, weding dia tp pergi lmbat la sbb mirul ada tournament futsal pagi tu..aku ni pon menteman lar utk pertama kalinya.. ^^
time tournament tu, mirul score 3 gol kot, hebat sbb tersalah pakai jersey..dia xprasan jersey yg dia pakai tu nama aku, jersey dia lak tinggal kt umah..haha..layak smpai semi final sajo..mgkin sebab aku yg doa dia kalah kot..hihi..yela, da kul1 xabes2 lagi, lmbat lar nak g umah ema kn..tp bila dia da kalah, aku lak yg mcm nak nangis sebab kesian.hahhaa
-

otw, semangat nak pakai baju same kn..hehhe :p

berfeluh-feluh...

disebalik gambar ni, ada lar terselit gamba pemain yg terpakai jersey berama "eyra"
hihihihi :PP

muka budak nak memujuk aku, nak sruh tunggu smpai game abes

muka xpuas hati sbb game lambat habis..janji kul12!!grrrr~
-
-
-
habis je semi final dlm kul1 lbh, trus balik & bersiap tuk g weding ema
time nak cepat ni lar bole lak ktorg ni tersesat smpai da give up & nak patah balik..huhu
tp naseb baik jumpa gak jalan & sempat jmpa ema..tu pon dia da nak kua tuk photoshoot outdoor
yela, da pkul 4 time tu, tinggal family dia jeeee....huhu
-
muka tension sebab da tersesat...huhu

akhirnya sampai & sempat ketemu puan pengantin ini... ^^

tahniah!!akhirnya.. :)

akhirnya dapat gak senyum sbb berjaya smpai..
muka excited dpt goodies..budak2!!

aku pon xmenyabar nak bukak goodies box tu..hihi

i love youuuu! :D
-
-
p/s : amirul, thanx for the daysssss...already mish you..huhu
-

-
.. myrah ..

2 ulasan:

BudakCHOCO Official Blogger berkata...

sweet nyer....

myrah berkata...

hehe..tq cik choco.. ;)