Ahad, Jun 12

KL Gengster

Skarang ni aku otw blik sremban dr jb
Dalam bus tp xreti mnyabar nak update blog..hehe
Sebenarnye xsbr nak update pasal cite KL GANGSTER..heee
Aku da tgk cite ni td, jejaj gak cnema setelah 2 bulan xjejak..huhu
Citer tu mmg best gilakkkk!!nak tgk brulang pon xpe..hehe..citer yg mcm serius tp dsbbkan wujudnya zizan dlm citer tu, byk gak la aku ngn mirul gelak besar...lawakkkk sialllll...hehe *pinjam ayat abg long fadil* :p
Kalau ade adegan dia je, msti lawak kcuali time dia kne bunuh tu kan.. *eyh, terciter lak yg zizan mati..huhu*
Antara yg dlm citer ni, "lu kasi wa mati dlu la br wa diam"...abg 'seth tan' korg dlm citer tu mmg besttt..
Untuk citer ni aku nak bg 5star!!bestt!!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bile la den nak dapat tgok nih.. :'(
-cikya

myrah berkata...

hehee..kt sne xde cinema ea cikya..xpe, nt bli cd xpon donload sajo..hehe