Khamis, Jun 23

kejohanan boling tertutup KWPKB 2011

-
date : 22 jun 2011
venue : arl power bowl, alamanda
-
semalam office aku buat pertandingan boling antara unit & aku pon join skali lar under team unit aku..adalah sgt segan sbb aku yg plg2 xreti main, bgandingan dgn mereka2 yg power..hehe *ok, tutup muka*
dah lar main dgn pegawai2 atasan, aku yg kuli ni cume menumpang kemenangan dorg je..hehe *eyh, menang ke* :p
-
jum layan gamba... ^^
-

team "terbaekkk!"
-
-
korang nak tau,team aku dapat no 3 untuk kategori kumpulan & dua dari ahli team aku ni dpt no 2 dan no 3 bagi kategori individu..mmg terbaekkkkk lar kan.hehe ;)
-

ini saya punyaaaaaa ^^

dengan menumpang kehebetan mereka, dpt gak lar aku piala ni..hihi :p

ini adalah nombor yg tidak bertuah pada mlm tersebut...huhu

saya bersama pasangan mak haji yg bermain tuk tiket VIP..haha
-
-
p/s : hari ni da gaji..horeyyyy!!!
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: