Khamis, Jun 30

berdating dengan mereka yg sentiasa sibuk!! :D

-
aktiviti minggu lepas adalah borink sebab xde pape plan mulanye.
just berjanji dgn cik puan intan tp die g amek berkat dulu kt umah sepupu dia yg bertunang..hehe
sabtu ptg dlm kul5.30 br ada xtvt, bdating ngn cik kak ni, tu pon sejam je kat A&W
nak balik tu sempat calling2 cik puan fazillah pulak, set date tuk breakfast same2, pg esok tu...
dgn VVIP mmg kne buat appointment dlu..hihi ;)
tapi yg cnfrm cume meraka & cik puan jborn, cik puan aida adalah bz menyiapkan paper work..
-

dgn cik intan yg da tombam, baru mantap cket..hehehe ;)

pipi intan da booolat..hehehe


-


ni kisah pagi ahad lak, berjanji pukul8.30, so kalau lewat cket xpe lar kan..tp cik jborn kte ni da terlewat banyak!!dsebabkan kami da kelaparan, ktorg brekfast je dlu, da abes mkn dkt2 kul11 tu br die muncul dgn muka baru bangun...heheheh :p


budak baru bangun tido..heee

intan da berjaya kalahkan pipi guaa...hahaha


p/s : insyaAllah bulan puasa nt, kte dating same2 ea, ajak cik puan aida sekali.. ;)



.. myrah ..

Tiada ulasan: