Selasa, Mei 10

ira sayang mak..!

-
malam ni genap 4 malam mak aku stay kt hospital seremban, gara2 athma..
td tgk dia, stil macam awal2 dia masuk hospital hari tu..xde pkembangan yg positif sgt..
hope esok kesihatan mak akan bertambah baik & boleh balik rumah..rasa lain bile balik tp mak xde, akip pon td turun je dari bilik trus panggil 'nenek'.. :'(
kawan2, meh doakan agar kesihatan mak aku akan bertambah baik yer..tq
-
-
p/s : semakin berat beban dalam diri :(
-
-
-
.. myrah ..

4 ulasan:

ferra berkata...

hope ur mother will be fine. byak byak kan doa ok.

myrah berkata...

insyaAllah.. :)

tat!n berkata...

moga cepat sembuh to ur mom. :)

myrah berkata...

thanx cik tatin,hari ni da bole kua wad.. :)