Sabtu, Mei 28

flag off konvoi redah 4X4

-
malam tadi dpt ivitation dari club redah 4X4 tuk flag off konvoi dorg..
actly ni kononye sbg penghargaan lar sbb tolg dorg tuk event ni..mula2 mls lar nak g, konon nak g hari belia sbb 1st day mcm xramai so xde la sesak sgt kn mlm tu tp ada officemate yg nak g & geng club tu call suruh join skali so ikut jela..
malas nak bercerita lebih, meh tgk gamba jela ea..
-




night at dataran merdeka



kenderaan ini lar yg bikin sy sakit kepala, sakit badan & telinga bingit tp syiookkk ;)
-
-
.. myrah ..

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bosa ag tayar dari ko maklang..hehehe
-cikya

myrah berkata...

haha..tau xpe, skali gelek kaki mmg punah tulang temulang ku....hehe