Isnin, April 18

terima kasih amirul yg sasa kerna mengikuti xpdc ke broga..hehe :p

-
wah, rajin sungguh aku update blog hari ni kan..gara2 bos xde la ni..hehe
ok, kali ni update gambar versi aku dan dia pulak..hehee (sesiapa yang muak harap maaf yer)
-
time ni baru smpai bukit yg keberapa ntah, mmg best!
berangin sajo~


dua2 bulat..hehe


hoyeeah!sampai ke bukit yg kedua.. :D

menuju ke bukit yg seterunya, ayuuh.!

turn amirul lak berposing2

menuju puncak...! :p


berjaya sampai ke puncak!tp kami xnaik batu kt atas tu..xlarat suda~

sakan bergambar ea kau








kalau amirul xikut time g broga ni, mau nanges kot aku kat atas tu..
time mendaki, aku asyik tarik dye je, nak turn pon lbh kurg same..kalo dye da jauh cket, mula lar rasa nak nangis kan..haha..ngade!
bukan pe, aku takut, serius!depan mata sendiri nmpak 2 org mggelungsur jatuh..time nk turun tu hujan lebat & wina pon tglincir, nsb baik de org tarik tgn dye..huhu
-
tapi rasanya kalau dye xde, aku mgkin bole kot berdikari, buknnya xpernah hiking sblm ni kan..mgkin bila dye ada, sifat gedik tu datang, tetbe jd sorg yg penakut.smpaikn nk gerak kaki cket pon rse seriau..pelik aku..huhu
thanx b! (even de kena marah ngn dye smpai rse muncung ni da pjg sedepa)haha
next time kalau g lagi, sy tunggu anda kt kete jela yer..hehe ;)
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: