Rabu, April 27

malam ni dinner simpLe2 sajo, janji kenyang ^^

-
tadi on the way balik dari DBKL ke putjaya, perut gler lapar..
pelik aku, lunch td da mkn sakan..pastu puas fikir nak masak pe, wina ada bg idea nak masak tomyam tp mcm leceh lak nk cari bahan
sampai je umah, selesai mandi ngn solat trus terniat nak wat spageti je, sonang!
tinjau dapur tgk spageti & sosej yg wina beli 2 minggu lps stil ada so plan masak2 ni bole lar on tp wajib ke kedai gak tuk beli tomato puri ;)
=
lepas maghrib, bermula lar aktiviti memasak masak..



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
apabila sudah selesai memasak, ini lar hasilnya...
simple je sbb bahan pon xckup, slalunya mcm2 aku cmpak dlm kuali
dinner ni juga dpt lar mengenyangkan perut 2 anak dara kt umah ni kan & aku siap bertambah...hihi
mgkin sebab emosi xbrape btol kan mlm so telan spageti byk2.. :p
-
-
-
.. myrah ..

3 ulasan:

tat!n berkata...

dbkl?hehe.ofis kedua ke?

myrah berkata...

dbkl tu agensi bwh kem.wilayah so de lar connectionnya...heheh

tat!n berkata...

waaa,leh la tlg byrkn saman dbkl.wkakakaka