Jumaat, April 29

lain yang dicari, lain yang jumpa ^^

-
seperti biasa selalunya jumaat tgahari mesti balik umah tidur..hehe..tp tadi balik kejap je amek kete then ke alamanda, tgk latihan boling..sebelum singgah dulu MPH bookstore..wina nk cari novel tuk praktikal stdent yg last day hari ini..aku pon terniat gak lar nak beli novel sbb da lame xbeli kn..cari punya cari last2 hilang niat nak beli sbb ternampak buku2 kt satu bahagian tu..
setelah dibelek2 akhirnya 2 buku menjadi pilihan hati.. (:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ini diaaa..

untuk dijadikan rujukan untuk aku yg banyak kali lalai...hurmm... :(
satu lagi lupa nak cpture...

-
-
-
wina pon xjadi beli novel, dia belikan praktikal student tu buku "siti hajar" dan untuk dia buku "nikah kahwin"..hihi...untuk dijadikan rujukan, bakal lar kate kn..hehe
-
-
so dikala bosan bila kat office,bole lar aku khatam buku ni kan.
kalau da khatam, nak pinjam buku wina lak..perlu khatam gak tuu..hihi

-
-
p/s : semoga dpermudahkan segalanya..amiinnnn
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: