Selasa, April 26

berkesan tak tuk gunakan losen mustajab kat pipi kita..?

-
bole ker losen mustajab yg org2 slalu guna tuk kecikkan peha, kempiskan perut, aku letak kat pipi??rasa2 berkesan ke tidak ea..???
pipi ku bertambah kembang lar semenjak dua menjak ni, mcm kena pam..hihi
mau bukti..???jum kte tengookkk!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tengok ni..!masyaAllah, bolatnya pipi kau myrah..

ini pon same jugakk..huwaaaaa..!

ini tidak kelihatan sangat sbb amek gmbar dari tepi kn..hehe

ok, next time wajib capture gambar dr tepi, br lar muka kau tidak kelihatan bolat sepert bola..
-
-
ada tips x wahai kwn2, bagaimana untuk mengatasi masalah ini.. =='
-
-
-
.. myrah ..

3 ulasan:

wiena berkata...

biar kembung di pipi asal jgn kembung di perot*ckp kt diri sendiri*

myrah berkata...

ngehngehngeh..peringatan tuk diri sendri juga..hehe

tat!n berkata...

ku juga punya masalah yg sama.haha