Ahad, Mac 6

wina + iwan's engagement

-
ok, tetiba malam ni terajin nak update blog..
ini adalah gara2 fmly2 ku yg lain tgh layan bola kt bwh, aku maleh nk tgk sbb ri tu MU kalah (xhebat lar team kau ni b)
0k2, kembali kepada tajuk ye.. (:
-
date : 5th march 2011
location : taman intan mutiara, teluk intan
theme : silver black white
-

baru pas bermakeup2 di rumah
(sampai umah wina, makeup sume cair..ehe)

ok, ini bos besar yg kuat makan sepanjang perjalanan terutama sekali yg free hair tu..hihi

selaku pilot & co-pilot yg xbyk membantu..ehe :p

17set hantaran daripada wina kepada iwan
(manyakk wooo~best lar iwan..eheh)

ini lar penTunang perempuan pada hari tersebut..heee

amek berkat dan berkat lagi.. :p

sesi menggedik seketika dikala pihak lelaki sedang berbincang di luar..hehehe

sekalian penggedix!

bila lar pulak turn budak ni, xlaku sungguh..kasihan kau~

budak ni pon xtau lagi bile turn, amek berkat da slalu..heheheh

pasni mungkin turn budak kecik ni dlu kot.heee

ini cantik

berdebar kah? ;)

officially engaged..! :)

gumbira2

gadis sopan depan tetamu

korang tgk, bila dalam bilik trus hilang kesopanan penTunang tu..haiishh!

coming from putrajaya (:

selesai semua..
tahniah sekali lagi kepada erwina dan encik tunang, semoga berkekalan ke jinjang pelamin & seterusnya ke anak cucu..insyaAllah... (:
-
-
-
.. myrah ..

7 ulasan:

saliha888 berkata...

cantik kwn awak myra. dia tahun 89 jugak ker?

myrah berkata...

xlar, kami sume ni tahun 88.. ;)

Cik ya berkata...

cantiknye wina....tp die selalu cakap die tak cantik...canO tu?

myrah berkata...

bak kate nurul, org baik xkan ckp dye baik....
dalam kes ni, org cantik xkan ngaku yg dye cantik.. hehe
sekian, terima kasih..

La Dolce Aiyun berkata...

sangat cantik wina...
tanniah cik wina & iwan...

wiena berkata...

ehe..mekaseh2..
mekaseh myrah dtg dri jauh.siap tipu2 kte lg ;p

myrah berkata...

eheh..kau tipu2 aku lagi...dasyatttt!haha
neway, congrats kawan.. ^_^