Ahad, Mac 13

sepetang bersama daniel akif

-
sebenarnya smalam plan nk tgk movie ngn amirul..mcm biasa beli tket on9 lar kan nak tgk kt gsc mid valley.. pastu confident amek tket then dkat2 kul1.50 trus lar ke hall 12..
skali sit yg ktorg da booking tu da ada org..rupanya en amirul ni bole lak tersalah book date..spatutnya 12hb tp dye terselect 13hb..aiyyooooo, malu dennnn!
bagi mngubati hati yg keciwa, trus ajak amirul balik seremba..dye pon mmg nak jumpa akif, molek sangat lar kan..
-
date : 12march2011
location : city park
-


sampai suda di city park ;)

akif : acik da datang ^_^

suka benar akif acik mirul bawa g jalan2

senyummmmmmmm




xtau lar sape yg paling suka naik buaian tu..hehe

amirul sibuk nak masuk dlm trowong tu gak...hihi


akif : abg tu main buai, akif nak........hee


teruja tgk layang2..hehe



masa untuk pulang..akif nak susu.... (:
-
sangat best layan akif smalam tp dalam masa sejam tu aku ngn amirul yg terlebih penat & berpeluh2..xtau lar sape yg terlebih excited sebenarnya...hihi
ok lar, mau bersiap..nak tgk hikayat merong mahawangsa yg sepatutnya tgk semalam...heee :p
-
-
p/s : next time ajak acik mirul jalan2 lg ea.. :)
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: