Khamis, Mac 3

kepuasan yang melanda..yeahhh!

-
okeh!akibat terkenang2 kan makanan2 yang enak semalam, balik je dari keje trus ajak cik aya mentemani saya mencari makanan yg best2!
smpai rumah dkt2 kul9, dgn xmandi trus tuka baju dan bergegas ke area bangi..
demi perut ku yg kelaparan, sanggup gak lar merajinkan diri tuk keluar even penat menguasai diri..
-
jum tgk gamba budak berdua ni yang dapat makan makanan yg best of the day..haha
-
-
-
-


ok, dua2 mempunyai pipi yang tembun

owh tidakkkk!pipi semakin membuat kerna selera makan sekarang telah kembali normal spt sedia kala
(semakin kmbang pp, semakin tinggi hantaran kawen..harap maklum)

ini menu saya,
chicken chop mushroom sauce

ini cik aya punya,
chicken chop garlic sauce

seketika kemudian,
ini lar hasil dari pinggan cik aya ;)

ini hasil pinggan cik myrah
(kuat membazir budak ni..haishhhh!)
-
-
balik trus bersandar je dlm kete sbb cik aya yg drive..hehe..smpai umah trus mendarat kat katil..kekenyangan lar katakn, trus melingkar mcm ular..haha (burok perangai!)
-
-
p/s : ok, satu lagi menu yg diidamkn semalam akan cuba diperolehi minggu depan..en ammighuul, sila penuhi niat sy..tq
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: