Isnin, Februari 21

entry nurshazwani yg sengal..heheheh "p

-
skarang ni baru tau yg cousin2 ku juga telah berkecimpung dalam alam blog..
ingatkn gue sorg je yg minat merepek dalam blog, rupanya ada lagi 'anum's cucu' yg mempunyai habit yg same..hehe
yang sorg ni aku baru dapat link dye tadi, latest entry dye pasal family kitorg..
baru baca cket aku da tgelak sorg2, korg mgkin xrasa pape, tapi aku mmg rasa kelakar..
sengal gak kau ni wani!hehehe :p
-
korang nak tau entry apa yg dye create?
xnak tau pon buat2 lar macam nak tau ea..heeee
jum kLik ini link
anum's famiLy
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: