Selasa, Januari 11

tag dari cik tatin


my way??cara saya?? (tiru gaya cik tatin..hehe)
ok lar, mula2 agak malas gak nk wat tag ni sebab segan..yela, aku pkai sume produk yg murah2 sajo..so segan cket ler..ehe
tp xkesah lar, bak kate mak aku "pakai yg diyakini halal"..hehe (:

so now mari kte mulakan ini tag.. :)
ini adalah rutin harian tuk hari bekerja...

firsty, wajib lar mencuci muka yg suam2 kuku ni dlu..
produk terpilih adalah, simple clear skin oil balancing
price = xhengat


setelah itu, trus lar tenyeh ke muka kte dgn produk2 dar safi balqis perfect 10
mula kan dgn toner, pastu serum dan pelembab
(pencuci muka tu aku xguna, gambar hanya hiasan semata)
price :
toner_dalam rm6-rm7 ke kot
serum : rm20++
pelembab : rm16 kot



pastu calitkan ke muka kte naturactor krim
ini adalah keluaran jepun, sy beli on9
kod yg digunakan adalah 151
price : rm40 (offer)


pastu tepek lar juga miyami 2way cake foundation ini
price : rm20 kot


pastu, lukis kan di ats kelopak mata da juga di mana2 yg anda suka silky girl eyeliner ini..
kaler pilihan adalah brown & black
price : xhengat (murah je)


lastly, utk mngelakkan bibir kering..guna lar vaseline ni ke bibir anda..
xde perisa tp kalo pkai mmg bibir xkering..
price : xhengat gak sbb da lme beli.


untuk bibir kelihatan seksi..eyh, seksii ker..hehe
guna lar elianto sun screen lip gloss..
tp jarang sgt lar aku pakai, xsuke pkai lipstikkk..hee
price : rm18 (offer)


yeahhh..itu sajee.sgt simple kan..
yela, g keje je pon..kalo ngedate pon bese2, g ofiz pon lbh kurg jek..
senang citer, cmne aku g ofiz, cmtu gak lar aku kua ngedate tp cntik cket lar..hikhikhik\
-
-
sesiapa yg rasa nak wat, sila2 kan lar yer.. (:
-
-
-
.. myrah ..


2 ulasan:

tat!n berkata...

myrah,thnx buat.hehe
ehh,kte pn pkai brg murah gk.
murah itu sronok,hahaha.
hmm,rata2 kwn2 yg bwt rmai yg gne produk safi..gud2,shati sejiwa.. ;p

myrah berkata...

heheh..nk guna yg mahal2, tgu lar kalo dpt gaji mcm PTD..hihi..