Isnin, Januari 24

senyum simpul hingga ke telinga




hari ini gumbira yg tak terkata...
rasa nak senyum je sampai aku tdo mlm nt..hehe (even mood pg td xbtol, terbwk dr mlm td)
mula awl2 msk ofiz pg td tension ngn company2 yg asyik nak psyco aku, tak faham bahasa, yg pnting kan diri sendiri..huh!
aku ni bukan lar bos, PA je pon..kalau xpuas hati sila lar kau beleter kt telinga bos aku kan tp malangya bos aku pon mls nak layan kau..
kesudahannya, aku lar yg kena tahan telinga dengar kau bercerita, wat2 muka minat.. (dalam hati merungut!)
bos masuk je ofiz, trus aku membuat aduan..(report smbil umpat mengumpat2)hehe
nasib baik bos pon lbh kurg aku je kan, tp rasanya lg hebat dr aku kot kalo bab2 mengata ni...heee
opppssss...ok2, da terkeluar dari jalan cerita yg sebenar...
ok, sebab aku tersangat gembira untuk hari ini adalah kerana bos aku gak..
bos yg kelihatan garang (ngn staf unit sgt sporting) tp bila kte buat kerja mcm yg diarahkan, cnfrm kte akan dihargai oleh beliau... (:
xperlu kot aku cerita ngn details pasal hal ni, ckup lar stakat aku ngn dye je yg tau..
yg penting, aku terasa sangat dihargai & harap agar2 hari akan dtg pon spt hari ini..
-
-
p/s : keluar je dr blik bos, senyuman mmg xleh nk sorok lagi, trus update status kt fb...hee ^____^
-
-
-
.. myrah ..

2 ulasan:

aya berkata...

huahaha....itu die upenye..

myrah berkata...

hehehehe..suke sy tauuuu
gumbira hati.. (: