Khamis, Januari 20

mood bercuti-cutian

hari ini rasa mcm nk cerita pasal tajuk kt ats tu lar..hehe
skarang ni aku asyik fikir nk berjalan je..sume org aku ajak g bjalan..kwn2, bf & family tp xdilayan..kasihan kn sy..hurrmm..(kat sape lar nk ngadu naseb ni)
tapi pape pon hati ini telah ternekad tuk berjalan gak (degil) hehe
byk kot tempat yg aku nk pergi tp aku rase kalo salah satu tempat dari ni aku dpt pergi dlm tahun ni pon da bsyukur sgt lar...heee
dimanakah tempat2 impian untuk bercuti ituu???? ;)


1. pulau perhentian

pulau ni cantik kn, mmg kepingin benar mau pergi..nk snorkeling wlaupun xreti berenang...hehe
aku ada tgk pakej2 yg diorg sediakan, mcm best..
tp lg best g time honeymoon (kena tggu pas kawen lar)


2. pulau redang

pulau redang ni pilihan kedua aku slepas perhentian..
lbih kurg same je ngn pilihan pertama td..
ini pon kena ajak en bf tp bukan skang..hurmmm...
kawan2 sy mau pergi kah????jum kte.. (:


3. universal studio singapore

ini juga suda lame kepingin mau pergi bersama en bf tp dlu my mum xbagi tp skang dye da bg kelonggaran cket lar..hehe..i liiikkkeee!
jum b!kte pergi...hehe
actly da plan ngn my best friend juga tp xtau lar jadi ke tidak.huhu


4. bandung indonesia

motif ke sini adalah utk bershoping2..mest sronok kn...hehe
cik intan de ajak g tapi mcm xconfident je nak pergi..yela, rombongn kami ni nanti xde org yg bpgalaman ikot..xpasal trus xblik malaysia ktorg nanti.hehe
tp kalau nk menShoping brg tuk wedding, sesuai gak cari kt cni..
adakah cik erwina akan ke sini???heheh
-
itu lar tempat2 yang menjadi pilihan hati myrah skarang ini..
ada sape2 yg tau pasal pakej2 tuk g tempat2 tu sume x?
keutamaan kt universal studio lar..dkt cket ngn umah en bf..hehe
kalo ada kawan2 yg nak g, sila lar mengajak saya yer..
kasihan lar pada saya ini..hehe
-
-
p/s : cik intan, hope plan kte menjadi yer kwn... (:
-
-
-
.. myrah ..

3 ulasan:

tat!n berkata...

myrah.,kte pn nk sgt g perhentian!
dh di listkan tuk vacation thn ni,hehe.hrp2 dpt g.tp dgr cite tmpt tu ttup g tuk org rmai,wuwu.kabar angin je ke tu sume? :)

USS?hehe

myrah berkata...

yup, kdg2 pulau tu dprivate kn...huhu
hehe..tau lar dye da jejak ke USS kn..jelessssss!

tat!n berkata...

kalo jeles kene pegi cpt2 la cik myrah,hehehe