Rabu, Januari 26

fengsan lar kalau hari2 macam ni....


ok kawan2, hari ini myrah nak membebel lg yer..
bebelan hari ini bertajuk : makanan ku hanya mampu ku lihat, xmampu ku telan.. (mcm pelik jee..pdulikkk!)
bgini ceritanya, bos aku ni kan bz gilak..mcm2 hal lar dye kena selesaikan..
sampai kn ke'bz'an dye tu da terjangkit ke aku..aku xkesah lar, name pon PA, mmg tgu keje dr dye lar kan..
tp yg xbestnya, keje2 tu slalu datang time aku nk breakfast, lunch & balik..
slalunya kalo time pagi, aku mmg bli makanan awl dlm kul8 lar..
tp aku dpt mkn dlm kul10, tu pon kalo naseb aku baik..kalo x, mmg breakfast tu trus jd santapan aku time lunch lar..
lunch hour pon lebih kurg gak, perut da berokestra, cafe da memanggil2 tp time tu gak lar bos yg baik hati ni pggil PA yg comel ni msk bilik dye & bagi fail yg stimbun tuk rujukan aku buat surat..huwaaaaa~saya mau makannnnnnn...
hal ini masih lagi terjadi skrang, dimana sy lum sempat nk trun ke cafe tp sempat nk luahkan perasaan kt cni..heheheh
ok, skang mau smbung wat keje... :(
-
-
p/s : ini punca seseorg bole jd kurus & punca seseorg kena marah & kena bebel.. :'(
-
-
-
-
.. myrah ..

4 ulasan:

fadh berkata...

wuaaa kciannyer...
kiter same tp an fadh masih sempat makan . hahaahha

myrah berkata...

fadh : lumrah sbg PA tp sblm ni xmcm ni, kaki mngular gak..tp skang da xpat wat cmtu lg.hehehe

tat!n berkata...

hmm,same laaa.slalu sgt sarapan pg jd mknan tuk lunch. T_T

myrah berkata...

tatin : makin kurus lar kte2 ni..hehe