Isnin, Januari 31

da berminggu org lain tgk, aku br nak cerita skarang..lambat!


aku xkesah korg nak gelak kan aku ke, kata aku ketinggala zaman or apa2 je..
aku tetap gak nak wat entry ni..hehe
sebenarnya kan, aku da tgk citer KHURAFAT..!
korg da tgk ke, ada brani macam aku???haha..cnfrm2 korg da tgk, siap da xingat rupa hantu tu lagi kn..heee..agak kelewatan aku ni, gara2 asyik tangguh je ngn cik aya, last2 tunggu en amirul dtg br dpt tgk...huhu..itu pon pilihan kedua sbb tket the green hornet kehabisan.



cerita ni aku xtau lar best ke x..bagi aku biasa2 je, xde lar aku terjerit2 bagai cume myrul jela mcm tkejut2, mcm nk tlompat2 kt sebelah aku kn.. (oopppsss,kantoi suda..heee)
mest korg pkir, wah hebat lar myrah ni, xtakut lgsung...kn2
hakikatnya aku xtgk lgsung rupa hantu tu, tutup mate tu babe..ngeh3
bila rasa2 time seram tu nk muncul, aku cepat2 tutup mata, pastu tnya kt myrul je..
myrul pon time yg dye rasa seram, dye tolak kepala aku ke tepi, xnak bg aku tgk..ceh!rosak tdung aku..katanya, kang aku tringat hantu tu bila duk umah sorg2..ok2,prihatin, sy maafkan anda yg telah merosakkan tdung sy itu..heee
-
kesimpulannya, aku xtau nk bagi bape bintang sbb aku tgk 4/10 je dari cerita ini.hehe
-
-
.. myrah ..

2 ulasan:

aya berkata...

green honet tu tak best klu nk tgok nt kite bwk blik cite tu...

kurafat best! tp menakutkan...

myrah berkata...

ea...seb baik kte xtgkk.hehe