Selasa, November 30

happy 4th birthday shafiqa a'liah

-
date : 24november2010
location : teratak nenek anum
event : birthday party iqa
theme : pink/barbie
-


maklang ngn akif otw g umah nenek.. :)

birthday cake

maklang iqa & umi iqa

ini adek iqa..hehe

ini aunty2 iqa yg chantiq~ heheh

happy birthday!!!

kakak ngn adik

cousin

present~
-
-
birthday iqa dekat2 ngn besday paklang mirrulll tp iqa kawan paklang mirruull kee??
hehehee
-
happy besday sweeetyyyy..!!

-
-
p/s : gmba besday xbape byk sbb dye moody sajoo...huhu
-
-
-
.. myrah ..

Khamis, November 25

i love you tooooooo

-

i

L.O.V.E

-you
-
-
-
.. myrah ..

Rabu, November 24

berboling-bolingan bersama girlfriends

-
date : 22november 2010
location : alamanda sajooo
buddies : aya wina & ema
-

ini kawan sekatil saya

ini kawan serumah saya

sebelum main, kte osom dlu..hehe

ema hanya menjadi penonton..hehe

pointer2

ngn aya hebat

kami single pada malam itu..heee

fenin memilih diner yg dibelanja oleh emaa..thank youuu!

masing2 yg bolat..hehe

sayang bangat korang2 ni.. :)
-
-
-
.. myrah ..

Selasa, November 23

24.11.2010 adalah hari tua si Dia

-
happy 22nd birthday to my sayang
hope your dreamz come true & may Allah bless you syg... (:
-

my birthday boy

xperlu lar awk nk sopan2 ea b..hehe

kami :)

haiiisshhh..tembam gilak..!

sengeh lar smpai tlinge b..lg sepet mata awk tuuu..hehe

for you sayang

happy birthday!!
-
-
p/s : clebrate in advance, sory xpat de ngn awak on ur birthday.. :')
-
-
-
.. myrah ..

bercanda bersama teman2 ku..sonokkk!

date : 13-14 november 2010
ahli2 yg berkenaan : intan noraien, nur atiqah, nurmahirah & rohaya

lepas je wedding kawan aku kt semban, trus plan nk blik putrajaya ngn intan & aya, mau bjimba lar kononya..da dkat2 nk smpi tol kajang tetbe tringat lak kt atiqah yg de kt upm, trus cll & suh dye bsiap sbb nk angkut skli..cian dye, mamai2...heee
-
di UPM, sedang menanti cik atiqah
adakah ini slim???hihihi :p

3 gadis ber'inner'..hehe

kusyuk menelek bende 'cinonet' (kecik)

siapa plg kurus??tentu2 bukan saya... :p

bercahaya2

hurmm...tembam!yer sy tauu...huhuh :p

aksi2..heheee

tangga menuju kejayaan...

kesengalan atikah da bermula..

apa lar aksi yg nk dibuat ni..

L.O.V.E

loveLOVElove

tempat yg cntik... :)

posing dimana2

intan aya mahirah

teringat siapakah???

-
-
kalo korg de kwn2 yg best mcm dorg ni, korg syg x...????hehe..sy sayang bangatttt..! :D
-
-
-
.. myrah ..

Selasa, November 16

aidiladha

salam aidiladha tuk semua umat islam di dunia.. (:
-
tahun ni xbape sonok sgt sbb cuti seari je, so akan mggunakan masa seari ni dgn family di umah nenek..td da tgk menu2 yg mak ngn nenek masak tp lum de feel nk merasa, tggu sok jee..hehe
-
tp yg best sbb kita leh dgr takbir raya selama 3 hari, best kn... (:
satu lagi yg xbest, myrul kena keje tahun ni, kalo dye cuti pon xde sape kt umah dye..abah dye kt tanah suci mekah skang ni, jd tetamu Allah..alhamdulillah...so b, slamat bekerja ea, nt syg mkn kn rendang tuk awk ea..hehe :p
-
-
.. myrah ..

Isnin, November 15

pertemuan

-
tarikh : 13 november 2010
tempat : kg melayu panchor
event : wedding ekyn
-


akhirnya ketemu gak ngn kawan2 aku ni..rasanya da lme sgt2 xjumpe, raya ri tu pon xkesempatan cuma intan jela yg aku dapat jmpe kejap..masing2 bz ngn study kn, aku je yg tepesong cket, keje suda..huhu..pasni xtau lar bile lagi dpt jmpe, time salah sorg dari ktorg kawen kottt.hehe...tp yg penting bukan aku lar yg jd pengantin dlu..hehehhe ;)
-
-
-
.. myrah ..

Jumaat, November 12

Yang Kutahu Cinta itu Indah

-
mari layan lagu lagi, also my favourite.. (:
-




Tak pernah aku membayangkannya
Bila insan sedang patah hati
Kali ini ku rasakan sesungguhnya


Siang ha
ri ku bagaikan malam
Pelangi pun berwana kan gelap
Ini kah yang di namakan patah hati


Tak ingin ku jalani cInta yang begini
Yang kutahu cinta itu indah
Tak ingin ku rasakan jiwa yang tak tenang
Ku mau kau tetap disisiku


Siang hariku bagaikan malam
Pelangi pun berwarnakan gelap
Ini kah yang dinamakan patah hati


Tak ingin ku jalani cInta yang begini
Yang kutahu cinta itu indah
Tak ingin ku rasakan jiwa yang tak tenang
Ku mau kau tetap disisiku

dan tak ingin ku rasakan
jiwa yang tak tenang
ku mau kau tetap disisiku


Siang hariku bagaikan malam


Pelangi pun berwarnakan gelap

-

.. myrah ..

Selasa, November 9

Cinta

-





suka ini lagu jugak...
-
-
.. myrah ..

Isnin, November 8

labuan part 4

-
aktiviti : round2 di pulau papan & bandar labuan
-
suda masuk hari terakhir kami di pulau labuan..hari ini aktiviti bebas & pg2 lg ada yg da naik flight ke kL, cuma tggal org2 unit aku je yg stay sampai petang..
motif tuk stay??pastinya tuk berjalan2..hehe
layan gmba yukkk..!
-

view dari bilik aku :)

bersiap tuk mengharungi ombak yg agak dasyat yer...

muka2 di awal perjalanan..hepy lagik

seketika kemudian, begini pula..hehe..seb baik xde yg amek gmba cuak aku..hihi

muka2 kesyukuran bila selamat mendarat di pulau..hehe

posing dlu...hehe
tgk lar kocakan air laut tu, sgt menakutkan yer..huuu


welcome to pulau papan :D

posing lagi~

perkampungan di atas air, kg patau patau

1 umah ada 4 kuali astro, korang ada??hikhik

muzium chimney, agak bosan...

mari kte mlombong arang batu..hehe

smile~

muka penat, ayuuuh pulang~

bersama driver yg baik hati, pak rahman (bukan ayah sy yer) hehehe

sebelum ke airport, sempat lagi shupink gelang2 kristal (:
-
-
.. myrah ..