Khamis, Disember 30

perlu tak ada azam baru???

-
28dec, 29dec, 30dec, 31dec 2010..
tik tok tik tok tik tok
br je 2 hari aku merasa umur 22tahun, tp lagi 2 hari aku akan berumur 23tahun untuk tahun 2011
haiisshh.cepatnya masa berlalu kan..rasa br je clebrate new year 2010 dgn myrul, skang 2011 da nak memunculkan diri & mgkin akan clebrate ngn myrul gak (tp xde lar clbrate mne pon, stakat ngedate bese je)
-
cane ngn azam korg 2010, da tlaksana ke?kalo azam aku lar, rasanya aku pon da lupa..haha
xbsungguh lar kata kn, main sosahhh yoo..heee
tp untuk tahun 2011 ni, ada wishlist yg aku harap akan tercapai..kalau nak 1000 daya, xnak 1000 dalih kan... (:
-
  • menjadi mahirah yg matang
  • berusaha untuk menambahkan berat badan (masih 40kg)
  • ingin bercuti2 malaysia tp xtau ngn sape.. (bf mgkin tak, kawan2 mgkin ya)
  • meneruskan usaha untuk menabung evry month (skang ni asyik korek tabung je..heee)
  • menukar status relationship..tercapaikah?? (hanya perlu menanti) :p
  • update blog sekali sehari..hehe
rasa2 nya ada lg kot tp ckup lar 6 je yg aku list kn ni..kang byk2, xlarat lak aku laksanakan..kalau xtercapai, postpone lar gayanya tuk 2012..hehe
wish me luck kwn2 :)
-
-
-
.. myrah ..

2 ulasan:

Aflina Affandi berkata...

Harus lah ade , hehe

myrah berkata...

heheheh..so gud luck yer!
(: