Selasa, Disember 7

kerajinan aku & kehilangan aku

-
apakah yg rajin itu??
jawapannya : aku da update 4 entry termasuk entry ni dalam masa satu hari..hebat kn kerajinan aku ni..heheh
-
apakah yg kehilangan itu??
jawapannya : kehilangan aku dalam masa beberapa hari dalam dunia blog sebab kena g kusus dari 8-9december kat pahang..
-
itu je nk bagitau, mcam de yang kesah lak kn..hehe
ok, gud nite..! :)
-
-
.. myrah ..

4 ulasan:

Pelangi Malam berkata...

aku ksah sebab ko tinggalkan aku yang penakot ni kat umah..

myrah berkata...

eleh, kn de kwn peneman yg len..tp ktorg da slamat smpi putjaya pon..mekaseh sbb menjemput kami..

Pelangi Malam berkata...

welcome back...(dah berzaman ko balik baru arini aku nak reply komen)

myrah berkata...

haiishhh..lmbat sgguh!