Jumaat, Disember 17

fikiran yg agak kekusutan mcm rambut yg da seminggu xbersyampu..huhu

-
apa punya panjang lar tajuk entry ni, mcm merepek2 je..
hurmm...tapi tu lar apa yg ada dlm kepala aku skarang ni..
perkara yg sebelum2 ni sangat suka aku fikirkn..even perkara ni lama lagi akan terjadi tapi aku sangat suka nk fikir & angan2 kan..(kuat berangan kn)huhu
tapi bila perkara ni telah dibangkitkan dari mulut seseorang (very2 important person), trus rasa mcm xsuka & hilang mood...
dulu plan lain, tetbe da lain plak plan nya..
alaaa...ira xsuka lar...huhu..haiiishhh..cane ni...tolonggggg!
-
-
p/s : nak sepasang je, xnak dua.. :(
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: