Isnin, Oktober 11

ceritera chenta part 4

-
abes je movie trus lar balik sbb da lambatkn, dye kena balik umah atok dye kt ampang, xkan nk balik pD lak,jauh tuuu..pagi sabtu aku da g DBKL & dye stay jela umah atok dye..konon ckp ngn aku byk asgmnt so kena blik pD cpt tp tggu gak smpai aku blik sbb nak jmpa dlu... (takut rindu lar tuuuuu..hikhik).. (ulangan dari episod yg lepas)
-
pertemuan seterusnya yg merupakan pertemuan terakhir sblum ktorg declare, time dye cuti semester sebelum masuk semester 6. time ni dye kt jB tp konon nak amek PC kt umah sewa pD & leh jmpa aku skali..(xamek pon pc tuuu, alasan lebeyyy)..ktorg jmpa 13 Jun 2010..mcm bese lar, kua je mesti tgk movie, ktorg tgk drag me to hell.. time ni tserlah suda sifat pnakut aku ni, dr awal citer asyik tutup mata je even citer tu xde lar seram mana pon...huhu
-
lepas je movie jalan2 jap then dye anta aku balik..time ni sempat lar dye jmpa mak aku kn, beriya sgt...esok tu aku da kne balik putrajaya & dye balik jB tp smpat lagi menTawarkan diri tuk menghantari saya pulang, siap mnta kebenaran mak lagi..hehe..balik putra awal sbb jln2 dlu kn tapi kejap2 aku tgk jam sbb risau da lewat petang & risau dye nk drive sorg2 kn..tp dye leh wat biasa je, mcm xde pasaan lak.. (bersungguh lar kate kn, balik lambat pon xpe tp cuba kalau skang, xdapek dooo...) :pp


(sorang si bulat, sorang si sepet)
-
masa mula2 knal dye dlu, setahun yg lepas lar..ada 2 sifat dye yg aku suke..nk tau pe??kalau korg xnk tau pon aku nk bgtau gak..hehe..sifat2 tersebut adalah cemburu & caring..
penJeles???myrah suke..???ha lar, suke lar sbb tau yg dye sayang aku..haha...sifat dye ni mula tserlah sebelum kitorg couple lagi..pantang aku citer or kuar ngn org len, cnfirm2 jap lagi message2 emo masuk dlm inbox..sampai sedih aku nk baca (sambil tsengih2)hehe
korang bayangkan ea, sebelum couple dye da jeles camni, skarang da couple setahun lebih camne rasanya?lagi bertambah2 jeles okeeee..haiisshh..naseb lar..tapi ada aku kesah , suka tau..hihi
(maap b, terbongkar rhsia lak...love youuuu larh!)hehe
-
satu lagi sifat caring dye tu yg wat aku jatuh berkali2..ahaha..penah lar time mula2 keje dlu aku demam yg agak teruk, dye risau punya lar tahap gaban (kot yer lar kan) tp time tu mmg rasa best sbb de org yg tersangat care dgn kte..sonok wooo..heeee
-
masa tu mmg hati da berbunga2 lar, da mula rasa suka tapi hati ini stil xnak mengaku, nak nafikan sume yg dirasa tu..hee *blushing2*..
tapi akhirnya....?????
-
-
to be continue~
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: