Khamis, Oktober 7

ceritera chenta part 3

-
.... bila da ada pertemuan pertama, harus lar ada yg kedua kn..hehe..tapi macam xde mood nak citer lar skang ni sbb da ilang idea..lupa jalan citer yg seterusnya..heeee :pp (ulangan dari episod yg lepas)

-
pertemuan kedua aku ngn dye ketika raptai konvokesyen aku pd 28/4/2009..time tu aku stay kat Sri Intan Resort & aku minta dye tolong bayarkan sbb aku xpat nk trun PD (bz keje kn..eyh, bz keeee???) so jumpa lar sekejap tapi jumpe kat rumah sewa mmbe aku jela sbb rushing sgt, 5minit je kott..huhu.. tapi malam tu konon nya da plan lar nk kuar g makan tp apa kn daya, mbe2 dye ajak g futsal pulak..keciwa i tauuu..hee
-
disebabkan cancel plan dgn dye, trus lar kuar ngn mbe dye yg kononya minat kt aku gak..hihi..bpaling tadah jap.. (aku kenal mbe dye sblum knal dye lg)..time jmpe tu dapat lar jugak bouquet of rose..dye tau trus jeles (eyh, yeke b???) & trus ckp nk bagi gak pape sok...hahahah..xnak kalah lar kau ni b...
-

( kami hanya berkawan..hee~ )
-
29/4/2009 merupakan tarikh bersejarah dalam hidup, konvo lar kate kn..hehe..dye awal2 lagi da bgtau yg dye akan datang tp time dye datang tu aku dalam dewan..dye xleh nak tggu sampai majlis abes sbb he got a class..selesai je majlis & bergmba bagai baru lar bpeluang jmpe dye itu pon dye mnta tggu kejap..hiisshh..dye nih, aku nk cepat suh tggu2 pulak..rupa2 nya g bli bunya, xnak kalah ngn kwn lar kate kn...heheheh..i liiikkeeee..! ;)
-
bouquet yg dye bagi tu de skali ngn tddy bear yg comel, kecik jela..bak kate dye, dye suka bear tu sbb kecik je, kemetot mcm aku..hampeh betoooll..sabar jela aku kn..haiisshhh...
selesai je sume tu, bpisah lar kami sekali lagi...cewahhh..aku balik putrajaya tuk kerja & dye stay kat pD tuk abeskan final year..
-
untuk pertemuan yg ketiga, ktorg jumpe kt putrajaya..selalunya tiap minggu aku wajib balik seremban, kt cni kn borink je..tapi ada satu minggu tu aku xpat balik sbb ada latihan koir kt DBKL..time tu mula lar aku merungut kt dye, bgtau borink lar bagai..tibe2 dye ckp nak datang putrajaya temankan aku..aku pon pe lagi, harus lar setuju...heee
-
seperti yg dijanjikan, aku balik je keje hari jumaat dye da ada kt depan ofiz aku...bayangkan kena naik motor ngn dye dgn baju kebaya & heels..paling aku xsuke bila kena pkai helmet, weyyyy rosak lar tdung saya niiii....huhu (tetbe jakun mcm xpenah naik motor) hehe..
pas bersiap ktorg ke alamanda je, nk tgk movie..movie yg terpilih pd hari tersebut adalah "syurga cinta" wink2..! ;)
-
abes je movie trus lar balik sbb da lambatkn, dye kena balik umah atok dye kt ampang, xkan nk balik pD lak,jauh tuuu..pagi sabtu aku da g DBKL & dye stay jela umah atok dye..konon ckp ngn aku byk asgmnt so kena blik pD cpt tp tggu gak smpai aku blik sbb nak jmpa dlu... (takut rindu lar tuuuuu..hikhik)..
-
-
pertemuan seterusnya????
-
-
.. myrah ..

6 ulasan:

tat!n berkata...

i've read part 1 till diz part.
so sweet la u ols,ngeee.
pehal aku komen poyo2 nih,wakakaka.
cpt smbung cite cik myrah.. :)

myrah berkata...

cik tatin : citer akan disambung sok hari jika ada kerajinan & tringat balik kesah lalu....nk refresh japp..heee

ferra berkata...

hehe. okes bagus. aku pon nk stadi berkapel2 dr sini. asek gadoh jep skrg sobsobsob

myrah berkata...

ferra : lumrah lar tu kn, org yg da kawen pon gado2 jugak..
ktorg pon de gadoh gak.heheh..normal kn.. ;)

dada berkata...

so sweet. next???

myrah berkata...

dada : kumpul knangan jap..hehe