Selasa, Oktober 5

ceritera chenta part 2

-
....so awal bulan 3, bermula lar persahabatan melalui henpon pulak, frienster tlh dtggalkan, hanya sekali sekala je..heee..bye2 friendster~ ;) (ulangan dari episod yg lepas)
-
ble da dpt no phone, mmg msg xhenti lar..hari2, pantang dye de masa terluang je, cnfrm henpon aku berbunyi, henpon tu da boleh lekat kt tangan kot..hehe..tapi...slalunya dye yg akan start msg dulu, tabiat aku ni sgt xsuke nak start dlu...heee
hari2 dye mereport apa yg dye wat kt aku & camtu gak lar..aku mcm selesa je ble beborak ngn dye..bila aku dapat je keje goment, slain family & kawan2, dye gak lar org terawal yg aku bgtau.. ;)
-
dah berminggu ktorg contact via henpon je, ktorg decide nak jumpe..nekad ni tapi takut2 gak..heee..xpenah kot kua ngn lelaki yg kte xpenah jumpa dpn2...
-
seperti yang ditetapkan, ktorg jmpe pada 18/4/2009 & tempat pertemuan pertama kami kat jusco sremban 2 je, dkat kn..tp time tu aku naik cab & dye naik motor..sampai je sana, ntah bape kali aku g toilet, takut nye pasal..haha..glabah je..!
aktviti time tu ktorg tengok movie citer fast & furious (betol ke ejaan ni???)..sebelum mvie g makan & lepak je tgk org main boling..time tu aku perhati dye ni asyik nk ngunyah dentyn, lalu berlaku lar sesi bersoal jawab..hehe
myrah : awak smoke x?? (sopan kan bahasa aku) ngeh3
myrul : hehe..awak rase??
myrah : smoke kottttt... :pp
myrul : (:
so paham2 jela yer...huhu..tapi skang tidak lagi.. ;)
abes je movie aku trus nk g terminal1, nak beli kasut tuk konvo..aku ingatkn dye ni nak trus balik pD, rupanya dye pon nak join gak, teman kn lar konon tapi dari jusco seremban 2 ke terminal1 tu, aku naik cab lagi & dye lak naik motor..(b xnak ajak syg pon kan, kdekut..!!) :p
paling digemari time ni, ktorg pakai baju same colour, black.. (x plan okeee) heee
-

(kami yang kebiruan)
-
berakhir suda pertemuan kami yang pertama..
-
bila da ada pertemuan pertama, harus lar ada yg kedua kn..hehe..tapi macam xde mood nak citer lar skang ni sbb da ilang idea..lupa jalan citer yg seterusnya..heeee :pp
-
-
to be continue~~
-
-
.. myrah ..

2 ulasan:

ferra berkata...

okes. sudah bace yg neh jugak. mau mnunggu yg berikot nye :)

myrah berkata...

ferra : :D