Rabu, Jun 30

LENSA BURUK, THE CONTEST

-

-
yeah...telah di tag lg untuk join contest yg ke 3 dlm beberapa hari ini..
dsbbkan tahap kerajinan tuk update blog telah meningkat, jd perlu lar join contest ni... (:
-
-
contest ni di amek dr blog Ti Anne (:
-
jum kte tgk syarat2 dan peraturan yg perlu diikuti....ayuuuhh..!
-
-
1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur. - lulus syarat!
2. Hendaklah
mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda. - lulus syarat!
3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan. - lulus syarat!
4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com
5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.
6. Hanya
satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P - lulus syarat!
7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel 1.3 megapixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalah dilarang sama sekali. - lulus syarat!
8. Pastikan tajuk entri anda ialah,
"LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :
-
Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam (contoh)
Model Telefon Bimbit : Nokia N96 ( contoh )
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......
-
Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat
-
9. Sila laporkan terus di ruangan komen entri ini, bersertakan URL entri di blog anda, sekiranya anda telah mengikuti semua langkah-langkah di atas. 10. Ti Anne akan menerjah blog anda dan akan updates kan setiap penyertaan di dalam entri ini.. Sehinggalah tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010.. :)
-
Hadiah bagi Pemenang bertuah : RM30. 00 akan di bank in kan trus ke akaun anda. :) Sebenarnya aku nak bagi, dua keping tiket wayang, tapi tempat dan negerikan lain2, korang beli tiket wayang sendiri lah ek.. ;)
-
-
-
dan ini lar gmba yg dipertandingkan...
-
-
-
-
-
tajuk foto : indahya ciptaan Dia
model telefon bimbit : sony ericson k55o (2mp sajo)
slogan : saya suka blog lensa buruk kerana suka tgk gmba2 yg cantek dlm blog tu......jari si pmetik cmera sgt kretif kot..hehe (:
-
-
skang mau tag ini contest kt :
erwina
norziela
deq yana
fadh
cik aida
-
-
.. myrah ..

6 ulasan:

wiena berkata...

bkn men byk la contest ko msuk kn heeeeeeee

myrah berkata...

hahah..
org tag, perlu lar kte join kn..
nih pon de lg satu xmsk, contest dr zila...
pnat ak ngadap dlm blk mlm td..hihi

fadh berkata...

ni tag fadh ke fadh len ?
hehehe

myrah berkata...

tntu lar awk cik fadh...hehe

Ti Anne Mohd Yassin berkata...

terjah !! hehe

fadh berkata...

haha ykew . da terlewat kot nk join . next contest la . hehe