Selasa, Oktober 13

lagi2 tag

Nama timangan : mahira,ira
Anda seorang yang : pemarah,cengeng :'(
Lagu kesukaan : byk kot
Movie terBesttt : terbaru is papadom,tgk ngn amiruL :D
Makanan kesukaan anda : mcm2 kot
Minuman kegemaran anda : sky juice
Sikap yg membuatkan anda stress : pe ek??erm..mls nk pk,kang dtg lak stress.. :p
Benda yg mesti ada dlm beg : hp,compact powder, purse & tissue
Warna kesukaan anda: - merah hitam putih biru
Kali terakhir anda menangis dan mengapa? : semlm kot.. (de r sbb2 nyer)
.. myrah ..

Sabtu, Oktober 10

10102009

dating time!!!hehe
slps smgu tdak bjumpe,akhirnye dpt gak kua ngn si dye.. (mcm r lme sgt xjmpe) :p
dstinasi yg dtuju cme ke jj s2..
smpi2 trus bli tiket cter papadom,sgt best cternyer bg ak..
huhu
pas abes mvie,kami grak ke city park.....
jom tgk gmba yg cket nih.....
(:






.. myrah ..

Khamis, Oktober 8

layan tag

1) apa yang saya buat pada pukul 8.00 pagi?
otw nk g cafe,breakfast..
2) apakah yang saya buat 30 minit lalu?
g bhgian korporat,jLn2..
3) apa yang berlaku pada tahun 2006?
too much!!da worst year.. (mybe)
4) perkataan terakhir yang saya sebut secara kuat...hahaha !
xde kot.. (sy sorg yg sopan yer) :p
5) berapa kalikah saya makan pencuci mulut untuk hari ini...
xde kot..
6) apakah warna sikat rambut saya..
cokoLat
7) apakah benda terakhir yang saya bayar?
online ptptn (gne maybank2u)
8) apakah perkara yang saya lakukan semalam dlm bilik?
tdo!!
9) apakah warna pintu depan rumah saya?
cream
10) dimanakan anda simpan baki wang anda?
dlm purse lor..
11) apakah ramalan cuaca untuk hari ini?
rsenyer pelangi akn kua kot..hehehe
12) apakah perisa ice-cream kegemaran saya..
vanilla..then tmbah kn sdikit oreo...(b,nk mcflurry!!)hehe
13) perkara yang buat saya teruja..
ble cek maybank2u,gaji da msk..sonok!!
14) adakah saya nak potong rambut?
mcm nk tp dtegah oleh sesorg....
15) adakah saya berumur 25 tahun ke atas?
owh tidak!
16) adakah saya cakap banyak?
yer kot...hehehe (mulut yg aktif)
17) adakah saya menonton O.C?
TIDAK
18) adakah saya mengenali seseorang yang bernama Steven?
xpnah kot
19) adakah saya buat perkataan sendiri?
agaknyer...lupe
20) adakah saya minah jealous?
for certain things,sgt r jeles..huhu
21) nama kawan saya yang start dengan huruf A..
ain,aya,atiqah,aida,amira...rmai lg kot..
22) nama kawan saya yang start dengan huruf K..
penah de kawan yg bname khairul n khairan.... (dlu2 kala)
23) siapakah berada paling atas dalam receive calls dalam fon saya?
myruL
24) mesej terakhir dalam inbox saya..
msg from myruL (dye lagi) (:
25) adakah saya menggigit-gigit straw?
sumtymes (:
26) adakah saya mempunyai rambut kerinting?
de2,mcm megi...haha
27) apakah makanan terakhir yang saya telan?
ktupat ngn kuah kacang...sedap!!
28) adakah saya akan berkahwin suatu hari nanti?
ofcourse!!insyaAllah.....huhu
29) apakah movie terakhir yang saya tonton 2 minggu lepas?
2mgu lps dlm mood raye lg,so g mkn2 jelah....
30) adakah anda jatuh hati pada seseorang sekarang?
yup!!!bukan stakat jtuh,da tgolek pon...haha
31) adakah saya tertekan hari nie?
rsenyer tidak..
32) saya telah menangiskah pada hari nie?
tidak,perlu ker???
33) kenapakah saya buat tag kali nie?
krana kbosanan tlh mlanda dr mahira
4) saya nak tag 5 orang yang..
: sume follower
: sesape yg kbosanan mcm mahira
: yg nk isi mase lapang
.. sila r wat yer... (:
.. myrah ..

...

Ya ALLAH
jika benar dia jodoh yang terbaek buatku,
tercipta buatku,
dekatkan dirinya dgn ku ya ALLAH jauhkan insan lain darinya ya ALLAH
agar aku bisa disampingnye..
satukan ati kami ya ALLAH agar kami saling mengasihi,
namun andai dia bukan jodoh terbaek buatku
tabahkan hatiku menerima ketentuanmu ya ALLAH,
jauhkan hati kami ya ALLAH dan
kau gantikan lah insan yg lebih baek
untuk aku dan dia ya ALLAH..
.. myrah ..

Isnin, Oktober 5

kesayangan

xtau nk post pe,ak tayang kn jelah gmba2 dak2 ksayangn ak yer..
tp utk pmbukaan,da tentu r gmba ak..
hehehe

mak lang ira (:






syafiqah a'liah (:





mohd daniel akif (:
mereka sgt chumel kn,kcli yg ats skali 2 kurg cket r...
hehe (nk gak) (:
to akif ngn iqa, m.lang cyg bangat sama kmu..
(mcm r dorg bc blog ak nih) hee


.. myrah ..